Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan att tycka synd om mig



kan du
känna med mig

om du läser högt
ska jag somna hos dig


ger dig mina tårar
torka dom inte


låt mig få gråta i din famn
hos dig finner jag trygghet

när allt är mörkt
ger du tröst




Fri vers av Anna Andersson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson