Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bogges andra, bättre än ettan


Wanted in fifteen states



He\'s an ordinary guy
with a special gift.
He\'s you\'re everyday dude
and a true gentleman.

But deep down...
He\'s Joey De Grassi - wanted in fifteen states

for murder one.




Fri vers av Aina_Klittby
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-01-22 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aina_Klittby
Aina_Klittby