Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland tror jag det är ett misstag att inte göra kärlek och poesi till hastverk


Det som jag inte längre tror på, egentligen


sluta hålla på med massa skit, kom hit
vill ha sprit,
kärlek, sex på kredit och ögon
som köper tid

för enkelt med en hand i min hand?
eller så kan
vi bara vara med varann och leka
att det är sant?

kan inte bara vara mitt fel, en hel
jävla fucking del
är nog hela världens fel, att man måste
göra allting till ett spel
och låtsas att man verkligen vill, göra sig till
men om du tittar en gång till
i min pupill så ser du
att allt är så enkelt som vi vill

så…

kan du inte bara komma lite närmare mig,
för jag vill faktiskt fråga en ganska viktig grej

får jag vara femton, får jag vara tjej
får jag göra
revolution med dig?




Fri vers av Bensin
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:54



Bookmark and Share


  anno72
Den här gillar jag bäst!! Ohh så BRA! Vet ej men känner igen mig. Anna
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin