Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumlarna II


Jaså ni tror att ni fått det ni vill ha?
Att jag till slut har slängt åt er det där sista saftiga köttstycket att jag låtit er slita av mitt bröst och lemlästa min kropp tror ni det?
Ja det kanske är så det är för jag hör ju hur ni tuggar, ser er ovanifrån.
Fann ett alldeles blått träd med grenar av hav där jag satte mig högst upp.
Blickar ner på er, viktlös. Hjärtlös.
Jag vet att det inte var ni som tog allt ifrån mig jag vet jag vet jag vet att det var jag.




Fri vers av Bensin
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-23 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin