Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magiska systrar finns ej längre.


-Syster-

Syster min

Du är vilse och har ej hittat hem igen
Det är mörkt där du är och du ser inte handen som bär

Syster
Du hör inga rop du hör bara dig själv
Allt du hör är skratt från en ytlig själ

Såren du bär, gråter från insidan av din värld

Syster
Jag går nu
Mina knän bär inte vikten av din börda mer
De ger vika och sviker mig mer och mer

Syster min, livet är så mycket mer...

Nu är du ingen syster mer
Bara en skugga av din egna ilskna melankoli
Det var du som svor mig fri

Det var du som ville bli fri




Fri vers av Kiina
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-01-23 02:17



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
Så fin & sorglig vännen min.
Jag hoppas att magiska systrar en dag skall återuppstå.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina