Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hellre bara ta mitt straff


jag duschar inte längre för att bli ren
utan bara för värmens skull, jag slås omkull
och bränns till intet

och jag kommer kanske aldrig igen
med det där jag skulle få gjort, så fort
jag rensat sinnet

skulle ringt ett samtal till en vän
och sagt ha så kul ikväll, ja själv
sitter jag nog bara inne

men jag orkar inte höra en så len
röst i andra änden, den där vännen
vaggar mig till blindhet.




Fri vers av Bensin
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin