Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglarnas dans




en död katt jamar i farstun
spelar på en luta utan strängar
och sjunger

i bakgrunden av tavlan dansar
barn i varandras händer och växer
en smula för varje gång

ett nytt rött läppstift utsmetat
på väggen i tecken som kallar sig
svåra och

kallar på djävulen, med glödande
lyktor faller änglar från himlen
fångar barnen

och faller vidare för att tas i
famn av den svarte, spyr och skriker
döljer sig





Fri vers av Turid
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-01-18 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid