Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag ser


I dina ögon ser jag det stora

Meningen

Livet

däri finns allt

jag letat efter

Allt jag inte trodde jag förtjänade

Det jag som jag inte vågade tro

I dina ögon kan jag se mig själv

Insikt

Jag är vacker i det ljus som faller

Liksom det jag ser




Fri vers av Lilla lo
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-25 14:27



Bookmark and Share


  isabel louise
Enkelt och bra skrivet. Fin känsla!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo