Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ropa när du är klar

Jag hörde någon ropa när jag cyklade till kärleken. Det var som ett aldrig uttömt gräl strilande ner för gatan. Den smärta som uppvisades genom fönstret visade på att livet ditt inte levts.

Den pikande snön påpekade allt för mycket för att ignorera uppenbarligen.




Övriga genrer av Siv
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-01-25 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siv
Siv