Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppoffraren

Jag kan visa var du helst ska slå
men även om du är riktigt bra på det

finns det ingen som kan göra mig så illa som jag själv




Fri vers av puzzlekid
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-01-25 22:21



Bookmark and Share


    Coccinelle
Och du träffar mitt i prick.
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid