Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsdröm

I natt gick jag bland skåp och bänkar
i trånga korridoren
med ett hjärta som bultade
likt hammarslag mot betonggolv

väckte mina demoner

jagade mig uppför tysta trappgångar
för att hinna ikapp mig i ett tomt klassrum

där de slog mig
hånade mig
där de berättade för mig att jag var
en svartskalle
en hora
en tönt
en
en

igenting

tills jag vaknade

i medvetslöshet







Fri vers av Seriösapoetersbov
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-01-26 21:09



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Den suger tag i en, och håller en gripen
ända fram till sista raden då man känner sig tom på luft...

Mycket stark dikt...
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Seriösapoetersbov
Seriösapoetersbov

Mina favoriter
Precis här
Kaffe 1