Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att leva som man lär?

Jag är så trött på alla som klagar,
men inte gör något åt problemen.

Jag är så trött på alla som känner medlidande,
men inte gör något för att hjälpa.

Jag är så trött på alla som ser sina egna dåliga sidor hos andra,
men inte hos sig själv.

Jag är så trött på alla som predikar,
men inte lever som de lär.

Men jag är inte bättre själv.
Jag är så trött på Mig!




Fri vers av Tildock
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-01-29 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildock
Tildock