Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla låt det finnas en himmel


Ögonen vill
vända sig bort
men hjärtat ser

värjer sig mot rösterna
som talar om ett
annat liv utan smärta
och förtärande ångest

Livet ett evigt försök
att hålla sig flytande
över ytan


ANDAS
Andas
andas


Men ditt liv blev dig övermäktigt
drogerna drog dig neråt
fångade dig i en virvelström

Du slutade sparka mot strömmen
såg din sista utväg i en snara
och släppte taget

Nu svävar du i oändlig skönhet
bland dimhöljda molnbankar


Ditt hjärta är äntligen fritt




Övriga genrer av Niniz
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-02-15 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz