Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

En dag när jag vakna, var allting så tyst
Inte en fågel jag hörde
Men en osynlig hand mig förde

Fram till mitt fönster, jag tittade ut
Då dog någonting i mitt bröst
för fast det inte var höst

så såg jag med ångest och fasa
att orange, gult, grönt och blått
Hade flytit tillsammans till grått

Och kände min verklighet rasa











Fri vers av Gabriel Karlsson
Läst 918 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 22:37



Bookmark and Share


  PetraSally
som en sorts kombination av Tove janssons Vem ska trösta knyttet å ena sidan och T S Eliots We are the hollow men å andra sidan!
Häftigt!
2007-04-03

  Heptica
super fin!
2007-02-20

  Patrik M/nsson
skittbra!!!!
2007-02-07

  Zandrah
Väcker känslor. Den där ångesten som kan komma så plötsligt och så överväldigande är tydlig i din text.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Karlsson

Senast publicerade
Ångest
* Se alla