Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även den här lite äldre, något år sådär. En tråkig dag fylld av tv-spel resulterade i denna dikt.


Som ett tv-spel

Idag
trodde jag livet var ett tv-spel
det flöt bra i början
jag mejade ner alla monster
åt svampar, växte och blev stor
jag hittade en stjärna
som gjorde att jag gnistrade
och gjorde mej farlig
alla som försökte skada mej dog
jag bara sprang på dem
sen ramlade jag ner för ett stup
och hamnade i ett mörkt rum
jag hittade inte vägen ut
det slutade med att jag sprang runt, runt på samma ställe
jag var tvungen att hitta nyckeln
för att hitta ut
tiden gick, jag höll på förlora
så kom Syrran och sa att jag skulle sluta
jag blev arg
jag påstod att det var hennes fel att ett monster skadade mej
sen förstod jag
att jag var knäpp
och lite dum
jag sa förlåt
och stängde av
men jag har liv kvar
så det är inte game over än
och i morgon
kommer jag hitta nyckeln
jag tror jag vet var den finns




Fri vers av Gabriella
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-02-06 22:38



Bookmark and Share


  karolina d
skulle velat ge dig nyckeln. du hittar den bäst själv. glöm inte att tända ljuset, det blir lättare då. humor, allvar och flöde.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella
Gabriella