Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbskriven text om nåt som jag inte trodde om mig själv, men jag kan också vara jobbig, tydligen.


hur som helst har jag fått känna hur det är när det är vår i februari


ser du hur jag sträcker mig, räcker dig
handen och drar i dig, tar i dig
som du aldrig blivit nuddad förr och hör
du hur jag väser mina verser
i ditt öra, sånt du inte vill höra och
jag går in i din stängda dörr och



ser du hur jag misslyckas igen min vän
fastän och därför jag i dagar liksom jagar och
härmar allt du gör



så jag ska



andas lite tystare nu
lite längre från mitt du



men jag följer mina drömmar lite grann
i ömkligt hopp om att nån ska bli sann



och kanske
vi kan



innan jag slutar helt
att andas
så kanske
vi kan…

Mötas.
med glödgade fingertoppar, jag hoppas
jag lever och jag andas igen min vän
och skiter i din stängda dörr, ja för
vi lever ju och vi andas, vi blandas
som hallonsaft
på sommaren min vän och
vad som än händer så vänder
jag inte nu




Fri vers av Bensin
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-02-07 23:30



Bookmark and Share


    bottle of pop
jag gillar den.

\"vi lever ju och vi andas, vi blandas
som hallonsaft
på sommaren min vän och
vad som än händer så vänder
jag inte nu\"

gud vad fint!
2007-04-21

  akea
ah, fint. jag gillar dina oväntade radbrytningar
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin