Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Jag - 23 år och kär\", skriven sept 06


Kära vänner

Min vän var här nyss
han var lika kär som jag idag
idag var det en speciell dag

Han hade bestämt sig för att berätta
vad han kände för henne
slänga sig ut för stupet

Vi talade en stund
han kände sig märkligt trygg
trots det stundande ögonblicket

Undrar när dagen kommer
då jag kan känna den tryggheten
just nu är jag mest försiktig

Känns onödigt att berätta
när du verkar så reserverad
kanske skulle du bli rädd och ta avstånd

Hoppas vi träffas i morgon
även om vi sällan talar länge med varandra
får jag se dig igen

Tänk om jag inte är vad du vill ha
kan inte ge mer än mig själv
vill inte ge något mindre

Tanken att det är bråttom har slagit mig
snart ses vi inte av sig självt
nej, börja inte tänka så nu

Min vän var glad och kär
oavsett hur hans käraste kände
så vill jag också vara

När tiden är redo
får du reda på allt ändå
till dess får vi gå runt varandra

och se om vi börjar dansa




Fri vers av Mr. White
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-02-09 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White