Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En senryu om när livet mest är skönt.


Livets segelbåt

Mitt livs segelbåt
ligger inte fullt så djupt i vattnet;
vinden vänder till slör




Bunden vers (Haiku) av Mr. White
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-02-09 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White