Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Svackan\". En betraktelse av samtiden från hösten 05.


Konsumenter

Allt just nu
mycket och fort
bäst och billigast
så vill jag ha det

Med ett trevligt bemötande
personligt och trevligt
och fort ska det gå
så vill jag ha det

Med bra service
fast billigast och godast
och öppet dygnet runt
så ska det vara

Å alla de där grejerna
man inte hittar nån annanstans
de ska finnas där
och det ska vara jättelätt att hitta

Vi är så viktiga
Vi är dem som köper
och den som köper är den som bestämmer
så är det faktiskt

Gratis kaffe vill vi ha
och man ska få smaka på allt godis
och barnen ska få klubbor
som man inte får hål i tänderna av

Så vill vi ha det
Snabbt, trevligt och lätt
och billigt och bäst ska det vara
för vi är konsumenter




Fri vers av Mr. White
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-09 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White