Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sak


det finns vissa saker jag inte förstår.

Alla hjärtans dag, är en av dem.




Fri vers av Watercolour
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-02-14 22:42



Bookmark and Share


  Lillali
Håller fullständigt med.
Undrar hur mycket självmordsstattistiken ökar en dag som denna.......

Skulle på vissa skolor kunna döpas om till \"hylla mobbing dagen\".............
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour