Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens lista.

En man, en kvinna. Båda står på väntelistan. Dödens lista.
Mannen står där frivilligt, kvinnan står där helt oskyldig. Mannen valde att ta den vägen. Han har tagit sitt sista andetag. Han tog själv klivet ut från avsatsen. Hon står där för döden valde att komma tidigare än väntat. Hon hade inte själv valt den vägen. Döden tog henne alldeles för tidigt. Men så är det ibland. Man kan inte alltid välja allt själv. Vissa saker är oundvikliga.




Övriga genrer av dirtyface
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-14 23:30



Bookmark and Share


  Elin.
Du har känsla, du är väl medveten om vad du skriver ! <3
I Love It !!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

dirtyface
dirtyface