Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan med, hur kunde jag vara så dum?

Jag gick mot ljuset.

Det lös mot mig starkare och starkare för varje steg jag tog.

Det viskade mitt namn och vädjade mig att gå in i det.

Det var ett förödande ljus, för det var dödens ljus.

Det var ett ljus som man gick in i och aldrig kom ut ifrån igen.

Tyvärr blev jag lurad och fångad i dödens klor för evigt.

 Fan med, hur kunde jag vara så dum?




Övriga genrer av dirtyface
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-02-20 19:02



Bookmark and Share


  Elin.
Jag älskar ditt sätt att skriva Vera, Du har sådan inlevelse !
I like !
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

dirtyface
dirtyface