Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min älskade bästa kompis Malin.


Hon.

Hon den där.
Hon med leendet.
Hon med ögonen som tindrar.
Hon som alltid är glad.
Hon som tänker på alla andra.
Hon som bryr sig.
Hon som orkar.
Hon som aldrig ger upp.
Hon som alltid väljer rätt.
Hon som alltid är där.
Hon som alltid ställer upp.
Hon som tar hand om andra.
Hon som är ett gott exempel.
Hon som är unik.
Hon som räcker fram handen när du faller.
Hon som står kvar när andra går.
Hon som är en riktig vän.
Hon som kallas Livsglädjen.
Hon den där Malin.

Jag älskar dig, Malin.
Vad som än händer får vår vänskap aldrig ta slut.

Alltid vi.




Övriga genrer av fragments
Läst 585 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:15



Bookmark and Share


    .?*-Malin Thompson
Asså, sandra..
Du anar inte hru mycket du betyder för mig!
Du liksom.. aa.. och.. åhh.. och.. liksom.. aaaah =\'D
fattar du?

Älskar dig gumman, nu och för alltid!
// din malin. <3
2007-03-02

  Smultris
Härligt med en vän man känner så starkt för... hoppas du har visat dikten för henne:)
2007-02-27

  Nattli
Du älskar verkligen din vän :)
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

fragments
fragments