Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typ.. dagbok.


Jag vann.

För någon månad sen kom jag in på en sida där en tävling vid namn Novelty Awards fanns. Jag kände mig lite sugen och skickade in tre av mina texter. Idag när jag kollade på sidan ( http://diamondvworks.bravehost.com/novelty.html ) så ser jag att tävlingen avslutats, en av mina berättelser har fått en första och en andraplats och en annan fick en tredjeplats i olika kategorier. Jag blev så glad att folk uppskattar det jag skriver. Gud så glad jag blev, tack!




Övriga genrer av fragments
Läst 561 gånger
Publicerad 2007-04-06 20:33



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Grattis - det är du väl värd med dina fina texter! Fortsätt att skriva som du gör!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

fragments
fragments