Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Om de här är det enda
jag kommer att känna,
är jag mäkta besviken
på kärleken.




Fri vers av Watercolour
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-02-20 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour