Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommaräng. En sommarnatt. Mitt ute i ingenstans. Ingen hör. Ingen ser.


Ingen hör, ingen ser.

Hon skriker.
Ingen hör.
Mannen.
Han sitter där.
Över henne.
Han skrattar. Hon skriker.

I en ändlös sång hörs skriken och skrattet.
Hennes trosor är avdragna och trasiga.
Han skrattar. Hon skriker.

Han tränger in i henne.
Håller fast henne.
Hon slåss.
Hon sparkar.
Han skrattar. Hon skriker.

Smärtan.
Hon sitter fast i hans järngrepp.
Stämbanden värker.
Känslan.
Känslan av något,
som tränger in i henne.
Om och om igen.
Han skrattar. Hon skriker.

Blöta kinder.
Röda kinder.
Från slagen.
Hon springer.
Han skriker. Hon springer.




Övriga genrer av fragments
Läst 676 gånger
Publicerad 2007-02-20 23:50



Bookmark and Share


  Misse
OMG :o våldtagen människa O_o IIEP xD
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

fragments
fragments