Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja men inte kunna

Ond
Jag Är Ond

Kan inte vill inte vågar inte

Älska dina ärr
drömma dina drömmar
lova framtid
Viska ditt namn i vinden

Du talar så vackert
om sommaren om ett oss, ett vi

Och jag ler skriver kyssar
målar månaders cirklar till fåror
i din panna

Vill dig inget ont, och ändå
kan jag inte älska




Fri vers av jo
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-02-09 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jo