Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min son som jag saknar jätte mkt...


Saknaden är stor...

Den stund du öppnade ögonen fylldes stunden av glädje som jag aldrig känt förut...
Den stunden du öppnade dina ögon gjorde du mitt hjäta hel igen..
Den stunden den hundradelssekunden, Du anar inte inte vilken känlsa du gav mig...
Du gav mig rädslan, rädslan att förlora dig för du är mitt kött och blod...

Den stunden dina ögon lyste ville jag vara där för alltid!
Bortom tid och rum, bortom alla skuggorna, bortom alla gränser har jag lovat dig skydda dig...

Men tyvärr hann grymma livet före...
Allt försvann, alla känslor bara dog
Den onda skuggan tog honom från mig från att se han växa upp och från alla hans födelsedagar som jag har missat!

Nu finns jag inte i närheten där du gråter eller söker tröst...
Varje gång du gråter så gråter jag tio gånger...
För varje dag du söker tröst så finns jag hos dig trots mot alla odds...
Jag saknar dig mer än du tror mer än vad andra säger...
Saknar...

Jag saknar ditt leende när vi lekte kurragömma och hur du hoppade på mig...
Jag minns alla stunder med dig....
Saknar dig....
Du anar inte gubben hur mkt de inte går att beskriva med ord om saknaden....

Men hoppet håller mig vid liv att en dag ska vi återförenas du och jag.

Jag älskar dig....




Övriga genrer av Mumme
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-02-22 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme