Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget som ni måste läsa eller så, jag bara måste få det ur mig. Jag har ingen att säga det till, så det får bli den som läser. Jag försöker inte få det att låta bra, vackert, fint eller vad ni nu vill säga. Jag försöker inte få det perfekt. Jag vill bara


Jag måste fråga varför.

Nu är det snart dags..
Jag vågar inte.
Jag ska våga!
Måste våga!
Kan inte ha det såhär..
Det går inte, säger dom.
Måste säga det.
Måste fråga.
Det har gått för lång tid.
Du är stark, du kommer våga.
Det är vad hon säger.
Jag är inte stark.
Jag är svag!
Vill inte vara själv.
Vill inte vara ensam.
Jag måste fråga.

Varför? Varför gör du det?

Jag måste fråga det.
Måste ta undan henne från dom andra.
Så dom inte hör.
Måste fråga.
Varför hon gör som hon gör mot mig.
Vad har jag gjort?
Vad har jag gjort fel?
Varför duger jag inte?

Självförtroende.
Det finns inte.
Inte hos mig.
Hon gör det sämre.
Hon.
Hon som jag måste fråga.
Nämner inga namn.
Vi har haft en fin vänskap.
Vill inte sabba allt.
Men måste säga till.
Igentligen, är det inte hon som sabbar?
Det är hon som gör allt.
Hon som gör att jag måste fråga.
Måste säga ifrån.

På torsdag gör jag det.
På håltimman.
Då händer det.
Då kanske våran vänskap är borta.
Och hon.
Den andra hon.
Kanske måste välja.
Hon eller mig.
Vad väljer hon?
Vill inte blanda i henne.
Men det är omöjligt att låta bli.
Fan.
Hoppas det går att lösa.
Hoppas.
För jag måste.

Jag måste fråga varför.




Övriga genrer av fragments
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-02-26 15:26



Bookmark and Share


    Maria Malm
Hoppas att ni löser det...
2007-03-15

  Lillasyster F
Aj aj... Hoppas också att det går att lösa på något sätt.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

fragments
fragments