Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag...

Du plockade rosorna av is
och drack brinnande vin.
Så drunknade du i kärlek och
slutade att andas intill tidens ände.
Sovande under det enda Trädet
hann tidens hackspett ifatt dig.
Knack, Knack, Knack, Tick, Tack....
Så fångade du mig och slet hjärtat ur min kropp
medans det fortfarande slog.
Du drack mitt blod
och det rann villigt till dig.
Vi blev ett och ett blev vi.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-02-11 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson