Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDETAGET


vi går från det här livet

till nästa

i ett andetag...




Fri vers av Kent Love
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-02-28 19:17



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det har jag själv nyss fått uppleva. På kort tid 4 gånger. Och så är det.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love