Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENHETSBÖNEN


jag lägger min hand i din

och tillsammans kan vi göra

det vi inte klarar ensamma

vi är inte förtvivlade längre

vi behöver inte längre vara beroende

av vår egen vacklande vilja

vi är alla tillsammans nu

och sträcker ut händerna

mot en kraft och styrka större än vår

och när vi fattar varandras händer

finner vi kärlek och förståelse

mer än vi någonsin kunde drömma om...




Fri vers av Kent Love
Läst 1087 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-18 10:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tillsammans sker underverken - så sant.
2009-04-11

  Gronia
Mycket vacker!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love