Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med vänner

Ensam med vänner

Inträngd i tomrum

Ensam med tusen andra
Ensam medan de andra har varandra.
En unik kopia.

Som en annorlunda skugga i ett täckande mörker.
Som ett fruset sandkorn i den varmaste öken.

Ett ledset leende och ett sorgset skratt.
Får MVG, men har inte fattat ett skvatt




Fri vers av jOhannanas_
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_