Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtar


rena poesin för mig

jag
med vänner

22/11

i borås
på sagateatern


lycka
TIGER LOU!

rena poesin för mig




Fri vers av jOhannanas_
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-10-14 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_