Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om matte som man räknar i skolan...


matte

matte lär man sig i skolan...
matte måste vara nåt bra att ha i livet...
matte tycker jag är skoj...
som att räkna med uppställning och så...
tillexempel...
645
+700
=1345 matte är verkligen skoj!








Övriga genrer av Tean
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-03-03 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö