Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommatering

Ska vi älska nu?

Och dina frågetecken ser på mig

Kom lilla syster
ska vi älska

Kom ska vi glömma
din överenskommelse
och drunkna
i varandra

Slita bita
ta isär

Får jag nafsa
din läpp
smaka dig
Kanske lite mer vin

Ska vi berusa oss nu?

Åter dina frågetecken

Kom älskade
så dricker vi oss fulla
och glömmer
att vi inte ska

Se mig
genom vinfiltret
och tro någon annan
Smaka mig

Kanske aningen mer salt

Ska vi gråta nu?

Dina utropstecken flödar över

Kom min vän
så delar vi
allt




Fri vers av Louisaerika
Läst 656 gånger
Publicerad 2007-03-04 16:31



Bookmark and Share


    Axie & Fachan
Jag blir varm, på ett mystiskt geometriskt sätt när jag läser.
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad