Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt men ändå ingenting...

Du gav mig allt

Allt jag ville ha

Men allt du begärde

Gav jag dig aldrig

Allt du ville

Var att bli älskad




Fri vers av Nienya
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-03-05 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya