Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till A


ja istället för nej

 

dina ögon penetrerade inte,
reparerade andras skotthål
utan annat mål än
ett trevande
efter min hand

som en droppe på en sten
ett sken från det förflutna
som brister igenom
allt som sker,
sjönk du in.

bredde ut dina mjuka vingar, ringar på vattnet
och klockans slag, mitt övertag
lyckades du förringa
och väntade.
men vingarna sluts kring mig nu, och du
behöver inte vänta mer,
låt oss glänta
på dörren tillsammans.




Fri vers av Bensin
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-03-05 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin