Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan plats




tyst spelar den röda
flickan på den vita
flöjten, den är röd
hon är vit och svart
begraven i sin skugga
i sin ljudlösa melodi





Fri vers av Turid
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-01-26 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid