Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa för imbecilla




liten kall fisk
sitter på gren och
sjunger och gungar
om fröjden i att vara
liten kall fisk

(osv..)





Fri vers av Turid
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-01-26 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid