Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hade glömt att det kom varje år

 

det är den där luften igen
den som får mig att
vilja hänga upp min själ i den
som tvätt som doftar
som sommaren

det är majblå himmel i tonårsnatt
och att
känna den där luften igen
får mig att andas, leva fritt igen




Fri vers av Bensin
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-03-17 09:55



Bookmark and Share


    Charlotte S
Exakt sådär, kände jag igår. Det var som om en jättegammal doft letade sig in i min näsa och det kändes som om det var typ 1997 eller nåt sånt. Men inte fan blev jag mindre!
2007-03-31

  Shininkagemusha
Faan vad vår. :)

\"den där luften igen\"
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin