Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålsättning


Någonstans i cirkeln finns en osynlig glipa
för det inströmmande ljuset
även för den som berövats sin frihet,
där drömskepp kan passera fritt
och inga kättingar kan slås runt aktern
för att hindra det som bygger
meningsfullhetens brofästen

För även den som inte har något fönster
att se ut igenom kan skapa sig en utsikt och
klyva väggar att bygga luftslott av
och smida en obrytbar nyckel
av okränkbarhetens stål.







Fri vers av _Mian_
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-19 23:09



Bookmark and Share


  Vind
Tycker om glipor... och de rörelser som sätts igång. Bra känsla.
2007-03-27

  noname_realmind
\"där drömskepp kan passera fritt
och inga kättingar kan slås runt aktern\"

Vackert ordat Mian! Inger hopp att \"den osynliga glipan\" finns för alla! :))

****+
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_