Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tappert försök



Jag försökte att inte spilla en tår.
Men de fungerade inte.

Jag försökte att vara oberörda Ida.
Men jag kunde inte.

Eftersom jag inte hade någon.
Men varför måste jag ha de.




Fri vers av Watercolour
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-03-20 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour