Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

 

 

Vilse i öknen, ute i den bruna sanden

Galopperande, flyr från alla faror

Tills den hittar den plats där hästen möter döden

Den flyr med skräck där ifrån

Galopperar långt, långt, långt...

Vet inte var den skall ta vägen

Vet ej när eller vad som skall ske...

Dag efter dag

Galopperande i jakten på

Lyckan...




Fri vers av Szelest
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-03-20 20:38



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag ser det sannerligen framför mina ögon...i vild galopp går den fåfängliga färden...färd utan slut...om inte det ändå finns ett slut...och Lyckan står bi...men det blir en annan dikt...tackelitack för din dikt!!!!
2007-04-03

  Mangal VIP
Känns jobbigt. Att vara rädd utan de som man hör hemma hos.
2007-03-24

  Havsjungfrun
Fint..beskriver väl känslan av vilsenhet..mycket bra!..=)
2007-03-21

  KonstigaKatter
Mmm... kan se det framför mig... mycket målande. Jätte fin dikt!
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig