Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT JÄVLA EGO

 Du sa: Du förstör varje stund för mig

Jag sa: Ja, men du har förstört hela mitt liv

Du lämnade mig tre gånger för någon annan!

Du trodde fortfarande att jag skulle stanna där

Kvar!?

Innan sa du att jag var det viktigaste i din värld att du var

Så stolt över att kalla mig din tjej.

Visste du att: jag lever på hoppet att du kommer att bli det samma...

Jag hörde att du verkligen ångrade dig...

Men vem ska jag lura? Det är klart att du inte bryr dig.

Hela mitt liv är en lögn!!! Jag trodde verkligen att du älskade mig!!!

Inte en enda JÄVLA gång HAR DU SAGT

FÖRLÅT!!!!!

Tycker du om att såra mig???

För du säger att du inte skall såra mig men ändå gör du det.

Jag orkar inte skriva mer nu...

Jag gråter kanske på utsidan...

MEN JAG BLÖDER SOM FAN PÅ INSIDAN!!!

 




Fri vers av Szelest
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig