Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är död.

Utanför fönstret spirar romantik
solens första strålar värmer och
gräs är åter grönt
men...

I mitt liv är vintern kvar
Det mörka kalla liv jag har
är fruset, står still.

På bordet ligger samma damm
Garderobens lådor står tomma
På fönsterbrädet står en uttorkad blomma

På dörren hänger en strumpa röd
Ja, självaste tiden är död.

På golvet en trasig klocka,
den lär aldrig mer på hemligheter ruva.
kastat mot en vägg.
Och gömd i en klädhög finns tomtluva
och tomteskägg.

På sängen en kudde blöt
det är som om man fortfarande,
efter månader och dar,
kan höra flickan som tjöt.




Fri vers av jOhannanas_
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-21 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_