Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är aldrig för sent... man har alltid en andra chans


Jag trodde det var för sent...

 

 

Jag tittade ut igenom fönstret och insåg att jag älskade dig

att jag inte kunde leva utan dig, jag letade

efter dig natt och dag men kunde inte

hitta dig! Jag trodde det

var för sent för

Alltid...

 

.....

 

Men där stod du...

Och jag älskade dig ...




Fri vers av Szelest
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-03-23 20:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tack för denna kärleksljuva dikt...skönpoesi!!!!
2007-04-02

  Mangal VIP
Ger mycket hopp. Tack!
2007-03-24

  [ShadowWalker]
Underbar hoppfullhet inlagt i en uppställning som förstärker det, först känns det starkt, sen avtar det i rädsla och förtvivlan för att återuppstå och växa igen, jättefin!

Tack!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig