Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mobbad


att vara mobbad är absolut ingen lek
man står där ensam med vänners svek
hjärtat gör ont o själen svider
o ingen märker att man lider

försöker visa sig stark o hård
men innerst inne behöver man vård
tårarna samlas och vill trilla ut
kroppen har tagit stryk o man är slut

att vara utsatt för andras våld o ord
vill att man längtar bort från denna jord
ingen kan se hur mycket sorg o börda man bär
när man dagligen får höra, vad tjock du är

de som mobbar oss överviktiga eller smala
har tydligen inte modet att med oss tala
deras rädsla är nog att vi kanske alla är lika
för på insidan är vi alla på känslor mycket rika.

Kommentera gärna detta verk!

Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt) 5 4 3 2 1 Välj 1-5






Övriga genrer av HANS KARLSSON
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-03-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANS KARLSSON