Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp-tanke (5)

 

 

Den som kan sätta

punkt på diskussion

vinner




Övriga genrer av Szelest
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-03-27 19:35



Bookmark and Share


  småbusig
...och alla ord som kommer efter det är starten på en \"ny\" diskussion ;)
2007-04-30

  Eline.P
Ett klarsynt plopp :)
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig