Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst....

Vi vandrar mot nya marker,
sökandes nya vägar,
med en horisont som lovar oss
kärlek i eld.

Medans almanackans blad faller som
löv i stormen
och
mina fötter trampar på dagar som varit,
hör jag klockorna ticka skrämmande
och
ge oss tiden inlindad i lagerblad.
De nät vi väver fångar abborren
och oss själva.

Så lutar jag min gråtande själ
mot din varma axel
och stilla faller sorgen
i din öppna hand.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-02-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson